Aplicație Kindle pentru Windows 8 [Windows]

Cei care dețin un Kindle știu faptul că toate cărțile descărcate sunt asociate contului de pe Amazon astfel ele pot fi accesate și de pe alte dispozitive, de asemenea. Aplicații Kindle și-au făcut apariția pe mai multe dispozitive, care nu au fost fabricate direct de Amazon, inclusiv versiuni de aplicații pentru Windows și pentru browserul web.

Așadar, este un progres natural apariția aplicației Kindle pentru Windows 8. Astfel utilizatorii unui dispozitiv cu sistem de operare Windows 8 își pot accesa contul de pe Amazon și pot să-și citească lecturile preferate.

Prima cerință după instalarea aplicației din Store este crearea unui cont de utilizator sau logarea cu un cont de utilizator existent.

kindle app windows 8

Dacă ai adăugat recent cărți în contul tău s-ar putea să fie nevoie de o sincronizare a acestora prin click-dreapta și selectarea ”synchronize” pentru a realiza o sincronizare manuală. Cărțile sunt cele din contul Amazon atât cele gratuite cât și cele comeciale.

Cel mai probabil această aplicație le este foarte utilă deținătorilor de tablete ce rulează Windows 8, dar cred că poate fi utilizată și de cei care dețin un laptop sau PC, au un cont Amazon și nu în ultimul rând adoră lecturile captivante indiferent de locul unde se află.